Aquest programa compta amb una subvenció de més de 300.000 euros de la que es beneficien deu persones del municipi

L’alumnat del programa Et Formem de Nules es troba portant a terme diferents actuacions de millora del mobiliari urbà de la localitat, en concret s’ha restaurat i fet manteniment dels bancs i de les papereres ubicats al carrer Major i la plaça Major. A més, en els pròxims dies també es farà actuacions al mobiliari urbà instal·lat als parcs Cromàtic i de la Granja.

“Aquestes actuacions s’emmarquen en la part pràctica que realitza l’alumnat d’aquest programa. Encara que, les activitats principals que desenvolupen estan relacionades en treballs auxiliars en jardins, vivers i centres de jardineria també forma part del seu aprenentatge l’adequació i millora de diferents espais públics o immobles municipals, donat que el projecte Et Formem està enfocat a la formació en alternança amb els treballs o pràctica professional”, explica la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

Del programa Et Formem Nules es beneficien un total de deu persones del municipi i té com a objectiu incentivar la contractació d’aquells col·lectius que tenen major dificultat a l’accés o permanència en l’ocupació, per a Rosa Ventura “aquests tipus de programes són una bona oportunitat perquè aquest alumnat es forme per accedir al món laboral amb una qualificació específica”.

El programa Et Formem està finançat amb la seua totalitat pel Consell amb una subvenció total de 348.182,20 euros de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. No obstant això, aquest pla d’ocupació és va posar en marxa a Nules, per primera vegada, el passat mes de juny per un període de sis mesos i amb una subvenció de 116.027,40 euros. Al mes de novembre de l’any 2019 es va prorrogar un any més i es va atorgar una altra subvenció de 232.154,80 euros per a aquest nou període.