Implementa un nou horari en el servei de transport urbà per a l’alumnat de l’institut que resideix a les platges

El mercat ambulant de les Platges de Nules amplia la seua activitat fins a final d’aquest mes de setembre. L’Ajuntament de Nules allarga també aquest servei que es presta en la temporada estival, de fet amb aquesta iniciativa es vol donar continuïtat a totes les activitats i serveis al llarg de tot el mes de setembre.

El mercat ambulant va reprendre la seua activitat el passat 11 de juny, “avançant en unes setmanes la seua obertura i ampliant la seua duració en la present temporada fins al 10 de setembre amb l’intenció d’allargar aquest servei, ara hem prolongat l’activitat tot el mes de setembre ja que hi ha molts veïns que encara es troben residint en la zona marítima”, explica el regidor de Mercats, César Estañol.

Per altra banda, es va a prestar un servei de transport enfocat a l’alumnat de l’institut que a hores d’ara encara està residint a la zona marítima, “des de dimecres, 16 de setembre, i fins divendres, 2 d’octubre, de dilluns a divendres, s’implementa en el servei de transport urbà un nou horari enfocat a l’alumnat de l’institut que es troba encara residint a la població marítima”, comenta la regidora de Platges, M. José Esteban.

Cal recordar que el servei de salvament i socorrisme de les platges també s’ha ampliat fins al pròxim 20 de setembre, i l’horari d’estiu del servei de transport urbà amb destinació a les platges de Nules estarà vigent fins al 30 de setembre. El servei es presta de dilluns a diumenge en horari de matí i de vesprada, des de les 08.00 fins a les 21.30 hores aproximadament, en les parades habituals de Nules i de la població marítima.