Les dates són orientatives i poden variar segons ho determinen les autoritats sanitàries

L’Ajuntament de Nules ha presentat hui un pla per a la desescalada del municipi, es tracta d’una guia local orientativa d’acord amb les mesures establides pel Govern d’Espanya.

En aquest sentit, l’alcalde de Nules, David García, ha manifestat al respecte que “l’ajuntament està treballant en l’adaptació de la activitat municipal a la nova normalitat, de fet aquesta guia és orientativa ja que seran les autoritats sanitàries les que ens concretaran les dates de cadascuna de les fases”.

No obstant això, en la fase 0 a més de l’obertura de locals comercials amb cita prèvia, de reobrir el mercat ambulat el pròxim 6 de maig, també a nivell local s’ha reprès l’activitat en els Horts Urbans de l’Ajuntament i en els Horts Solidaris de Creu Roja amb limitació d’entrada d’una persona i prohibició d’ús de les zones comunes.

Així mateix, dins la fase 1 prevista de l’11 al 25 de maig l’Ajuntament de Nules reobrirà el servei de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) i Serveis Socials amb limitació d’aforament i amb les mesures de seguretat i higiene corresponents; també reobriran el Museu de Medallística Enrique Giner i l’Oficina de Turisme amb cita prèvia. Es reprendrà el servei de transport de Bus Urbà (Nules-Platges i Mascarell) amb el 30% i un afonament màxim del 50%; el servei de préstec de llibres en la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó també amb cita prèvia; i es reprendrà l’activitat del taller d’ocupació i Et Formem, i el projecte del Focus d’Empreses coincidint amb la reobertura de la Cambra Agrària. També en aquest període s’obrirà de nou el cementeri i el tanatori municipal.