Prohibeix la realització de qualsevol esdeveniment en les seues platges i activarà un protocol de vigilància

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Nules ha acordat suspendre la celebració de les fogueres de Sant Joan que tradicionalment tenen lloc la nit del 23 de juny a les seues platges.

“Es tracta d’una nova decisió emmarcada en les actuacions extraordinàries que l’Ajuntament de Nules està prenent amb motiu de la pandèmia ocasionada pel Covid-19. I que es desprèn, a més, del pla aprovat per la Junta de Govern Local el passat 4 de maig en el que s’inclou la recomanació de no realitzar actes municipals si no es poden garantir totes les condicions sanitàries i de seguretat suficients. Per tant, hem acordat atenent en tot moment el criteri de prudència suspendre la celebració de la Nit de Sant Joan”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Així doncs, es prohibeix la realització de fogueres, així com les revetlles, sopars i botellons en les platges de Nules la nit del 23 al 24 de juny. De manera que, s’establirà un dispositiu de vigilància en les platges format per la Policia Local, Guàrdia Civil, i Protecció Civil per al compliment de l’esmentada suspensió, en el cas d’incompliments se sancionarà.

Des de l’Ajuntament de Nules es recorda que a Nules també s’han suspès les festes del barri de Sant Joan previstes per a aquestes dates i que les platges del voltant també estan prohibint la realització de les tradicionals fogueres, “en la present conjuntura hi ha que prendre decisions responsables i mirar per la salut de la ciutadania”, matisa García.