L’ajuntament facilitarà un model per a que cada xiqueta i xiquet es faça a casa aquest distintiu

“Crea el teu carnet de Policia Local Infantil” és el nom de la nova campanya que l’Ajuntament de Nules posarà en marxa per a conscienciar els més menuts de
l ’importància de complir les normes a l’hora de fer les eixides permeses per les autoritats sanitàries.

En aquest sentit, s’ha dissenyat un carnet en el que es dona visibilitat a les quatre principals normes relacionades amb les eixides dels més menuts: eixir una vegada al dia; una hora al dia; màxim a un quilòmetre de casa; i acompanyat d’un adult.

De manera que, l’ajuntament facilitarà un model per a que cada xiqueta i xiquet puga crear en les seues cases aquest distintiu, que bé es podrà descarregar de les xarxes socials municipals o es podrà arreplegar en les dependències de la Policia Local.

“És una iniciativa amb la que es vol que les xiquetes i els xiquets col·laboren en el compliment de les normes i les recorden. Al mateix temps que es promou l’entreteniment ja que el carnet hi ha que completar-lo a casa. En definitiva, l’idea és que els més menuts es puguen sentir com uns mini policies en les seues eixides”, explica l’alcalde de Nules, David García.