El ple extraordinari aprova per unanimitat la inversió per a la reparació integral de la coberta del centre educatiu

L’Ajuntament de Benicàssim destinarà 100.000 euros per a la II fase de les obres de millora a l’Escola Infantil Municipal Pintor Tasio. El ple extraordinari celebrati en el consistori ha aprovat per unanimitat aquesta inversió amb la qual es procedirà a la reparació integral de la coberta del centre educatiu municipal.
Com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “fa un mes iniciem la primera fase de l’obra que es va centrar en el mòdul 1 del centre a l’ésser la part més afectada per filtracions d’aigua. Ara, amb aquesta inversió podrem actuar en tota la coberta de la escoleta i, igual que la primera fase, els treballs es programaran perquè no interferisquen en el correcte desenvolupament del centre i continuar prestant el servei educatiu de qualitat i atenció que s’ofereix a xiquets i xiquetes de Benicàssim de 0 a 3 anys, molt valorat per les 264 famílies usuàries”.
Les obres que es van iniciar fa un mes a l’Escola Infantil Municipal Pintor Tasio van consistir a alçar la coberta invertida, impermeabilitzar i tornar a col·locar aïllament tèrmic, graves i làmines de protecció. La regidora d’Educació, Rosa María Gil, ha afegit que “esperem que aquesta reparació siga la definitiva per a poder solucionar les filtracions d’aigua que es produeixen en episodis de fortes pluges”.