El jurat del concurs ha seleccionat el nou cartell d’il·lustració i promocionarà el LIII Certamen Internacional de Guitarra Francesc Tàrrega

La dissenyadora benicassuda Beatriz Tárrega Casañ ha sigut la guanyadora del concurs de cartells que havia de triar l’obra que promocionaria el certamen. El premi del concurs ascendeix a 1000 euros.

“Amb aquesta primera decisió s’inicien els tràmits per a començar a preparar la nova edició del festival que, com ens vam comprometre, comptarà un un major impuls per a tornar al certamen la grandesa que va tindre en els inicis. Som conscients de la repercussió i fama que aquest festival té en tot el món i volem que es promocione més i siga un al·licient per atraure a un públic cultural que aprecie la qualitat del festival que enguany compleix la gens menyspreable xifra de 53 anys celebrant-se de manera continuada”, ha assenyalat l’alcaldessa, Susana Marqués.

Enguany, el festival se celebrarà a partir del 29 d’agost i fins al 6 de setembre, dia en què se celebrarà la gran final, com sempre en el Teatre Municipal que ja du el seu nom i que a més enguany comptarà amb la renovació total de les bambolines i caixa escènica i també ara amb la substitució de tot el pati de butaques.

Així mateix, també aquesta setmana s’ha celebrat la primera reunió de coordinació del festival per a impulsar les mesures que han de renovar l’oferta cultural complementària i també la promoció per a aconseguir major renom internacional.