El consistori inicirà aquesta setmana el repintat de la senyalització horitzontal en l’avinguda Ferrandis Salvador

L’Ajuntament de Benicàssim, en el seu objectiu posat a millorar la mobilitat i l’accessibilitat en el terme municipal, està duent a terme actuacions d’arranjament de voreres i senyalització horitzontal en la zona sud de la localitat.
D’una banda, el consistori està realitzant rebaixes en voreres i com ha explicat el regidor de Mobilitat, Carlos Díaz, “aquestes actuacions s’inclouen en el pla anual de manteniment de vials i s’està actuant en l’avinguda Ferrandis Salvador, des de la Ratlla fins a l’Eurosol, així com les perpendiculars Senia Sevilla, Sigalero, Palmerar i Gimeno Tomás.
Aquesta sèrie d’actuacions se sumen a les iniciades en l’últim trimestre del 2020, “i el pla de treball s’ha establert fora de la temporada estival per a minimitzar les molèsties”, ha afegit l’edil. En aquest sentit, el consistori ha treballat a modificar diverses cantonades de la Gran Avinguda per a facilitar l’accés a persones amb mobilitat reduïda.
El municipi de Benicàssim compta amb diferents itineraris accessibles que connecten el nucli urbà amb el litoral. L’alcaldessa, Susana Marqués, ha destacat sobre aquest tema la importància que Benicàssim “sigui una ciutat completament accessible i inclusiva i per això treballem a adaptar aquells carrers, vials i espais municipals per a afavorir l’accessibilitat i seguretat dels vianants”.
D’altra banda, i seguint amb les millores en matèria de mobilitat, està previst que aquesta setmana es realitzen labors de repintat i manteniment de la senyalització horitzontal en l’avinguda Ferrandis Salvador, des de la Ratlla fins a l’Eurosol. En aquest cas, les labors posaran l’accent en els passos de vianants i altres elements de senyalització viària per a millorar la mobilitat en aquesta zona. Així, es pintaran passos de vianants, línies i estacionaments reservats per a persones amb mobilitat reduïda, parades d’autobús i zones reservades per a ambulàncies.