L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Turisme, ha presentat en FITUR el seu projecte per a convertir el municipi en Destinació Saludable

Una iniciativa que, com ha explicat la regidora de Turisme, Cristina Fernández, “té la seua raó de ser en el creixent nombre de viatgers que no volen deixar de costat la seua salut mentre que gaudeixen d’unes bones vacances”.
Durant la presentació, que s’ha celebrat en l’estand de la Comunitat Valenciana, s’han desgranat cadascun dels elements que integren la iniciativa, com ara la plataforma Benicàssim Experience, que posa a la disposició del visitant una rica varietat d’experiències healthy que al seu torn inclouen activitats esportives, un repertori gastronòmic slow food conformat per productes locals i de proximitat, activitats a l’aire lliure i programes de retir saludable i fins i tot programes especials per a diferents col·lectius com per a empreses i els seus treballadors. Un altre element nou que s’ha donat a conéixer és el Club de Producte, en el qual estan implicats tots els actors turístics de la ciutat –hotels, comerços, professionals de la salut, agents turístics i el propi ajuntament. També s’ha explicat l’itinerari que es durà a terme durant les visites guiades al Desert de les Palmes. El conjunt del projecte s’engloba en la nova marca Benicàssim NaturalMente i que Cristina Fernández s’ha encarregat de presentar als assistents “un projecte de ciutat saludable, d’un entorn sostenible”.
L’alcaldessa, Susana Marqués, ha posat en valor les “condicions extraordinàries” que ofereix el municipi de Benicàssim al viatger, entre les quals es troben els 300 dies de sol a l’any, la seua excel·lent qualitat de l’aire reconeguda per l’OMS, els set quilòmetres de platja o la singularitat del Paratge Natural del Desert de Palmes, un conjunt de condicionants “que fa que Benicàssim es reposicione en la seua oferta turística i cada vegada més, siga triada com a destinació per als qui volen cuidar-se durant les seues vacances”. Marqués ha posat l’accent que “no volem ser una destinació turística més” i Benicàssim vol distingir-se “no sols per l’alta qualitat dels productes i serveis turístics, sinó a més per la nostra decidida aposta pel detall i l’especialització, com a clau per a aconseguir un posicionament real, diferencial i competitiu”.
Tant l’alcaldessa, Susana Marqués, com la regidora de Turisme, Cristina Fernández, han incidit en què el nou projecte és possible gràcies a la complexitat del teixit empresarial del municipi “bolcat sempre a oferir el millor de si mateix per a aconseguir que el viatger, el visitant vulga tornar a Benicàssim”.