Augmenta en un 25% les empreses adherides (entre 2021 i 2022) a aquest projecte que busca la millora de qualitat turística des de diferents vessants

Ja són 25 les empreses a Benicàssim que compleixen amb les premisses del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins SICTED i que han sigut distingides en un acte realitzat en el dia de hui a la Casa Abadia de la ciutat on s’han congregat totes les empreses notables dins del sector turística de la ciutat. Es tracta d’un projecte millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme (SET), amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

El SICTED és un projecte de mig llarg termini, que es desenvolupa en dos plans de treball: D’una banda, a nivell de destí, coordinant les actuacions de formació, assessorament i avaluació dels serveis turístics participants, creant i dinamitzant grups de millora que treballen en pro del destí, fent enquestes de satisfacció al turista i visitant i celebrant la Mesa de qualitat amb caràcter anual, amb representació de les associacions del projecte en el destí. Per un altre, a nivell del servei turístic: el servei turístic ha de superar anualment una sèrie de compromisos, entre ells, una avaluació. En cas de ser així obté el distintiu Compromís Qualitat Turística.

Les empreses i serveis turístics que mantenen la distinció en el Comité de Distinció de desembre de 2022 són BeniQasim 1915, Palasiet Talasso Clinic & Hotel, Restaurant Jimena, Restaurant Olivia, Ombrel·les i Hamaques a Benicàssim Mayte, Bonterra Resort, Càmping Taure, Hotel Bersoca, Hotel Canadà, Hotel Intur Astor, Hotel Intur Bonaire, Hotel Intur Orange, Itinerantur, Kinesis, Orange Costa, Platges de Benicàssim, Tourist Info Benicàssim. Les han renovades Aquarama, Hotel Tramuntana, Roger Real State i cinc noves empreses s’han unit a aquest compromís de qualitat turística entre les quals estan Cafeteria Torrassa, Carmelitano Cellers i Destil·leries, Hotel Bulevard, Hotel Voramar, Restaurant La Trabiesa sumant un 25% més d’empreses adherides respecte a l’any anterior.