Cada dilluns, des del 24 de juny, fins al 26 d’agost, Vil·la Ana comptarà amb trobades literàries amb escriptors, guionistes, dramaturgs i científics

Tornen a Benicàssim les sessions literàries de l’estiu en Vil·la Ana, des del 24 juny fins al 26 d’agost, la localitat revalida un dels seus formats més exitosos amb una nova edició de Leeinfluencers, en la qual autors convidats recomanen els seus cinc llibres de capçalera acabant amb una xarrada distesa amb el públic. Deu autors, entre els quals es troben poetes, divulgadors, escriptors, editors, guionistes, filòsofs i dramaturgs,  estaran acompanyats d’un moderador-entrevistador.

Així doncs, a les 20 hores, de tots els dilluns de juliol i agost, els diferents ponents recomanaran cinc lectures al públic assistent. Igual que els cinc anys anteriors, l’entrada serà gratuïta baix prèvia inscripció en la pàgina web de cultura benicassimcultura.es.   La primera sessió, el pròxim 24 de juny, començarà amb el poeta i dramaturg castellonenc.

Vicedo que, entre altres llibres, ha publicat Interior estiu (Ed. Pre-textos, 2022), Fidelitat d’una ombra (Ed. Pre-textos, 2015) i Finestres a cap part (Ed. Pre-textos, 2010). Va ser guardonat amb el Premi de Poesia Jove Ràdio Nacional d’Espanya. Com a dramaturg va obtindre el Premi Nacional de Teatre Calderón de la Barca per la seua obra Summer evening; així mateix, rebria una candidatura a Millor Autoria Revelació en els Premis Max de les Arts Escèniques per Quan caiga la neu. Algunes de les seues obres han sigut traduïdes a l’italià i al francés. És, a més, director del festival Marpoética (festival de poesia de Marbella).

La iniciativa literària, que va collir gran èxit la temporada passada esgotant les entrades de totes les sessions en poques hores, es porta realitzant des de 2019 sota el títol “què lligen els nostres escriptors” va canviar el seu nom per Leeinfluencers encara que l’essència del cicle ha continuat sent la mateixa. Les següents sessions, comptaran amb l’escriptora Eider Rodríguez l’1 de juliol, la poeta i traductora Aurora Luque el 8 de juliol, la periodista Mara Torres el 15 de juliol, l’escriptora Mónica Ojeda el 22 de juliol, el científic i investigador Carlos Briones el 29 de juliol, l’escriptor, poeta i editor Manuel Astur el 5 d’agost, el filòsof i antropòleg Hasan G. López el 12 d’agost, la guionista i directora de cinema Ángeles González-Sinde el 19 d’agost i tancarà el cicle el dramaturg, director i intèrpret Pablo Messiez el 26 d’agost.