L’Ajuntament de Benicàssim continua amb la seua aposta per millorar i adaptar els recursos esportius a les noves demandes i, dins d’aquest pla, el poliesportiu municipal suma una nova pista de pàdel en la modalitat doble

“L’alta demanda existent en la pràctica del pàdel en el municipi ha propiciat l’ampliació del nombre de pistes per a practicar aquest esport”, ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués.
Aquesta demanda per a la pràctica del pàdel es reflecteix en les xifres d’usuaris de les classes dirigides que s’imparteixen en el poliesportiu municipal. Per a la present temporada hi ha un total de 29 cursos de pàdel, sent 16 cursos dirigits a joves i 13 per al públic adult, unes xifres que han augmentat enguany ja que, a causa de la gran demanda, s’han obert nou cursos nous. En total són 150 les persones que assisteixen a classe de pàdel i que se sumen als usuaris que realitzen reserves a títol individual; en aquest cas, hi ha una mitjana de 50 reserves cada setmana.
Quant a la nova infraestructura, la pista de pàdel s’ha construït en part de l’espai que fins ara ocupava el frontó “i que s’ha procedit a demolir perquè, a més de que tenia ja deficiències insalvables, les tendències esportives han canviat i hem d’estar al corrent dels nous gustos esportius”, ha comentat sobre aquest tema l’edil responsable de l’àrea, Arturo Martí. La nova pista de pàdel estarà disponible abans de finalitzar l’any i se sumarà a les dues pistes dobles i a la pista individual ja existents en el poliesportiu municipal. A més d’això, en les pròximes setmanes també s’escometrà la restauració de la pista de tennis situada al costat de les pistes de pàdel, dotant-la d’un sòl diferent amb gespa artificial “i deixant aquesta pista en unes condicions òptimes per al desenvolupament de l’activitat, modernitzant la instal·lació per al gaudi de tots els veïns de Benicàssim”, ha afegit Martí.
A més de la pràctica del tennis i el pàdel, el poliesportiu municipal compta amb un gran nombre d’usuaris gràcies a l’oferta de classes dirigides. Per a la present temporada, l’oferta per a adults inclou tai-chi, ioga, gimnàstica suau, pilates, GAP i cardiobox. Pel que respecta a les activitats destinades a menors de 6 a 12 anys, el pavelló d’esports acull les classes de patinatge i quant a la gimnàstica rítmica, hi ha grups per a menors de 5 a 10 anys i d’11 a 15 anys. També s’ofereix de manera trimestral tennis i pàdel per a joves i adults. Hui dia, són 875 els usuaris que practiquen alguna de les disciplines esportives que ofereix el poliesportiu municipal, “unes xifres que reforcen l’aposta dels veïns i veïnes de Benicàssim per la pràctica esportiva i mantindre una vida saludable, i estem molt contents per la gran acceptació que ha tingut la gimnàstica rítmica, amb 50 inscrites, el patinatge amb 25 usuaris o l’activitat ‘dissabte actiu’ que era novetat i suma 15 inscrits”, ha finalitzat l’edil d’Esports.