La Plaça de Les Corts Valencianes s’omplirà des de les 10 hores del dissabte 6 d’abril d’activitats infantils, xarrades informatives, de conscienciació i recaptació per al benestar animal

El Festival de l’Adopció de Benicàssim celebra la seua quinta edició este dissabte, 6 d’abril, en la Plaça de Les Corts Valencianes. Des de les 10 hores del matí fins a les 20 hores hi haurà carpes informatives de protectores i gosseres, informació sobre esterilització, mercat ambulant solidari, activitats per a xiquets i venda de paperetes per a sortejos sorpresa i rifes. Al llarg de la jornada es desenvoluparan dos desfilades de gossos que busquen família, el primer a les 10.30 hores, i el segon a les 17.00 hores.

A mig dia hi haurà menjada solidària, amb una paella vegana monumental a càrrec de Molimar, i patrocinada pel Grup Voramar i Rototom Sunsplash, i amenitzada amb música en directe pel grup Helter Skelter. El gimnàs BeniSport col·labora amb actuacions d’alumnes del gimnàs a les 11.30 hores el primer passe, sent el segon a les 19.00 hores amb balls d’alumnes infantils, tancant les alumnes majors de dansa àrab.

La trobada per a amants dels animals té per objecte a més de conscienciar sobre la importància de “adoptar en comptes de comprar”, el de recaptar per a promoure el benestar animal. Poc abans del tancament es durà a terme la rifa i s’entregaran les cistelles de regal als agraciats. Es tracta d’un esdeveniment solidari de caràcter animalista que partix de la protectora local Pro Gat Benicàssim i de la botiga de mascotes del municipi Flora i Fauna, i la seua organització compta amb la participació de l’Ajuntament de Benicàssim.

La història del Fab va nàixer l’any 2018 es va dur a terme la primera edició amb gran èxit, raó per la qual va tindre una segona edició en 2019. Després de la pandèmia, va haver-hi una tercera edició en 2022 i en 2023 es va celebrar el quart festival, sent esta la quinta edició de la trobada animalista. El Fab es dirigix al públic general, i té com a objectiu informar sobre la labor de les seues protectores convidades, conscienciar sobre la importància de no abandonar i d’adoptar en lloc de comprar, i recaptar diners que s’invertirà exclusivament en el benestar dels animals.