L’ alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, i el regidor de Serveis Públics, Clemente Martín, han visitat els treballs de renovació de les voreres del barri Joan XXIII

Aquestes obres, que s’emmarca en el Pla de Renovción Urbana de 2018, compleixen així amb la demanda veïnal transmesa en els pressuposts participatius de 2017 i que s’havia quedat pendent de la licitació per a aquest exercici. Els treballs en el barri s’han estés pels carrers de Font d’Arrufat i Font de la Teula.
Marqués ha assenyalat que “cada any mamprenem la renovació urbana del municipi, millorant els serveis i els carrers de tots els veïns. En aquesta ocasió, el barri Joan XXII era necessari que tinguera una atenció especial, i així ho hem fet. Es renovaran no només les voreres sinó les conduccions d’aigua potable, cosa que ha significat que aprofitant la mateixa obra, no només es millore la mobilitat de les persones, sinó també els serveis públics als veïns”.
El regidor de Serveis Públics, Clemente Martín, ha manifestat que “tractant-se d’un barri molt familiar on el trànsit de persones i vehicles està molt tancat als veïns, estem realitzant una especial labor de conciliar la vida dels residents perquè les obres els siguen com més poc molestes siga possible”.
Susana Marqués ha recordat que aquests treballs formen part d’un projecte de renovació que s’inclou també la millora de les voreres de trams dels carrers Palmerar i Cigaler i que compten amb un pressupost de 110.000 euros.
Les obres conclouran en les pròximes setmanes, a fi que a l’estiu ja estiga completament acabada la faena.