L´alcaldessa ha agraït la implicació dels tres partits per a poder executar una obra prioritària i necessària per a guanyar en mobilitat i seguretat a Benicàssim

 

“Teníem un objectiu comú i prioritari que era l’execució de la CV149 en aquest mandat. Ho havíem compromés als ciutadans de Benicàssim que a més, s’ho mereixen. Per això, hem volgut sumar els esforços per a fer de la CV-149 una realitat”, així ho ha assegurat avui al matí l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, que ha comparegut acompanyada pel portaveu d’ARB i regidor d’Urbanisme, Carlos Díaz, i la portaveu del grup municipal Ciutadans, Cristina Fernández.
Marqués ha agraït la implicació dels tres partits per a poder executar una obra prioritària i necessària per a guanyar en mobilitat i seguretat a Benicàssim. “La CV-149 serà una realitat perquè s’ha fet una bon labor econòmica en l’Ajuntament per a poder estar en disponibilitat de garantir la inversió d’1.070.000 euros”, ha dit l’alcaldessa.
Per la seua banda, Cristina Fernández ha manifestat que “sense Ciutadans la CV-149 no eixirà avant, i per a la nostra formació aquesta ha sigut la prioritat des del principi. Així ho portàvem en el programa i així ho hem manifestat durant tota la legislatura. En aquest sentit, la portaveu de Ciutadans, ha valorat que “la CV-149 és molt necessària a causa dels nombrosos embossos i els problemes de connexió que pateix la localitat amb la capital de la província i esperem que prompte siga una realitat. Els benicassuts podran veure els resultats de la política útil que ha practicat el nostre grup”, ha conclòs l’edil.
Finalment, el regidor d’urbanisme, Carlos Día,z, ha detallat que en els últims anys ha sigut necessari que els equips tècnics i polític hagen fet una especial labor per a aconseguir els terrenys, ajustar el projecte i possibilitar que tot estiga preparat per a executar-lo, com és ara el cas. Així, podem garantir que durant l’últim trimestre de 2018 es licitarà i iniciarà l’obra de prolongació de la CV-149”.
Susana Marqués ha explicat que “econòmicament era impossible dur avant el projecte com pretenia l’oposició, ja que la inversió de l’inici de l’obra, com és la part d’adquisició dels terrenys, no es podia realitzar des de la bossa d’inversions financerament sostenibles. De fet, encara que aquest extrem se’ls va explicar en nombroses ocasions a la resta de grups, sense que comprengueren que així no es podria executar, però que sí que havien fórmules per a fer-ho”.
La inversió de la CV-149 en 2018, procedirà de la bossa financera del romanent de tresoreria i s’aprovarà en el Ple extraordinari del mes de juny. Això permetrà acabar el procediment d’adquisició dels terrenys de la rotonda de l’avinguda de Mohíno (114.000 euros) al juliol i en el Ple d’eixe es, aprovar el projecte definitiu de l’obra (956.000 euros).
L’obra es farà plurianualment, però es començarà abans d’acabar 2018.