L’ alcaldessa, Susana Marqués ha anunciat que l’ajuntament ha començat ja a demanar els informes per a iniciar el procediment de licitació de la gestió del Centre d’Atenció a Majors (CEAM) amb l’objectiu que en “el moment que la Conselleria concloga les obres i ens cedisca l’edifici, es puga posar en marxa ja i no es perda ni un minut més perquè les persones majors de Benicàssim disfruten d’aquests serveis tan reclamats.”

El CEAM de Benicàssim està pensat perquè continga els serveis d’un Centre de Dia i també tallers i assistència parcial a les necessitats de millorar la qualitat de vida de les persones majors.
“Des de l’equip de govern sempre hem recolzat les polítiques d’envelliment actiu i de promoció de la qualitat de vida i dignitat de les persones amb problemes de dependència o altres funcionalitats. Així, a eixes persones, hem d’oferir-los recursos i alternatives per a poder desenvolupar la seua vida amb màxima confortabilitat i dignitat”, ha assenyalat Marqués.
L’alcaldessaha apuntat que a partir d’ara es demanarà informació sobre diferents models de gestió, sobre diferents alternatives de posada en marxa i sobre totes les possibilitats d’atenció o requisits que s’hagen de complir per a activar definitivament el CEAM de Benicàssim.
“Amb totes les experiències i coneixements, i fins i tot visitant centres en actiu per a veure com funcionen, generarem el model que es posarà en marxa a Benicàssim i si pot activar-se en pocs mesos, molt millor”, ha conclòs Marqués.