L’alcaldessa Susana Marqués acompanyada del secretari autonòmic, Francesc Colomer, i la regidora de Turisme, Elena Llobell han sigut els encarregats de lliurar els diplomes del distintiu SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions) del Ministeri de Turisme i en què participen activament l’Ajuntament i la Generalitat

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha assenyalat que és “molt important que cada any s’incremente el nombre d’empreses que opten a aquesta distinció, perquè açò significa que el nostre sector turístic és inquiet i actiu. Les tendències de consum turístic estan en un procés de canvi i és necessari adaptar-se a les exigències dels turistes. Per això, l’ajuntament impulsa el seu paper dins de la renovació tecnològica cap a ser un Destinació turística Intel·ligent i per això també, és important continuar apostant per la qualitat en l’atenció, servei, informació, i quantes necessitats tinguen ací en la nostra ciutat, aquells visitants que rebem”.

Les empreses que mantenen el segell de qualitat SICTED en aquest 2019 són: Bonterra Park, Hotel Intur Astor, Hotel Intur Bonaire, Hotel Intur Orange, Hotel Bersoca, Hotel Canadà, Isabel Menjars Preparats, Itinerantur, Kinesis Fisioteràpia, Tauro Càmping Caravàning, Aquarama, Disetta, Hotel Bosquemar, Hotel Tramuntana, La Sària Turisme, Viatges Orange Benicàssim, Roger Real State.
Unes distincions a què se sumen també les institucionals per als serveis de les platges de Benicàssim, la Tourist Info Benicàssim i el Parc Natural Desert de les Palmes.
A més, l’alcaldessa ha volgut agrair als 20 empresaris el compromís amb l’excel·lència turística ja que mantindre el segell SICTED no és una tasca fàcil, sinó que requereix el seguiment d’estrictes protocols de qualitat i auditoria d’aquesta, a més de formació contínua del personal.
“El compromís dels empresaris del sector és el que ens fa ser més competitius enfront d’altres destinacions turístiques i ens fa distingir-nos dels altres. En un moment econòmic i social on la competència és molt alta entre destinacions, hem de saber defensar la nostra marca, el nostre segell personal com a destinació que aposta per la qualitat. Hem de ser capaços d’atraure els turistes, per descomptat, però el més important és deixar empremta en la seua satisfacció perquè tornen. Eixe és el verdader valor com a destinació”, ha dit Marqués, qui ha volgut també convidar altres comerços i empresaris de la ciutat a sumar-se a aquesta iniciativa del Ministeri de Turisme, que ofereix una bolla de qualitat molt important davant dels ciutadans i potencials turistes.
Marqués ha conclòs dient que “des de l’ajuntament hem marcat clarament les nostres les línies estratègiques sobre les quals recolza el nostre camí cap a un futur turístic dinàmic i actiu. Convertir-nos en un Destinació Turística Intel·ligent, mantindre el lideratge com a Ciutat de Festivals i posar en valor nostre patrimoni com hem fet amb Vil·la Ana, la torre de Sant Vicent i Vil·la Elisa són alguns dels exemples del nostre compromís de millorar la nostra oferta i la nostra competitivitat turística front a altres destinacions”.