L’Ajuntament amplia així el suport al sector en un context marcat per la covid-19 i ajuda a promoure els seus negocis

La regidora i presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Castelló, Pilar Escuder, ha presentat la plataforma web Gastrelló, a la qual es pot accedir a través de gastrello.com. Un nou portal que permet als restaurants i comerços locals promocionar-se i interconnectar-se en temps real amb la societat de manera àgil.

“L’Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal de Turisme, activa així una nova eina per a ajudar el sector de l’hostaleria a posicionar els seus negocis, donar-los a conéixer i facilitar la relació amb els clients, en un moment complex com l’actual marcat per la covid-19”, ha assegurat la regidora de Turisme. Des de la seua posada en funcionament, fa aproximadament un mes, un total de 42 restaurants s’han donat d’alta i la plataforma web ha rebut al voltant de 1.000 visites, amb més de 3.500 pàgines vistes pels usuaris, segons ha detallat Escuder.

Gastrello.com serveix per a oferir a veïns i turistes una oferta agrupada de tots els serveis hostalers que té Castelló. A més, permet triar de manera ràpida i senzilla on menjar o on comprar productes d’alimentació; i també serveix per a generar una xarxa de restauració implicada en el desaprofitament zero, mitjançant la qual els hostalers i comerços poden oferir als clients el menjar o productes sobrants (hores abans del tancament), reduint així el desaprofitament d’aliments.

Al costat de la secció de desaprofitament zero, la plataforma ofereix altres seccions com la dirigida a restaurants i comerços, on pengen la seua informació, carta, menú, productes, horari, comandes…; i una altra denominada *hosteleida, a través de la que hostalers i comerços podran crear grups i fils de conversa, en els quals també poden participar els clients.