L’Ajuntament impulsa aquesta nova infraestructura al Grau que contribueix a la millora dels serveis públics per a la ciutadania

L’Ajuntament de Castelló ha acabat ja les obres d’execució de la nova estació de bombament d’aigües residuals en l’avinguda Ciutadella del Grau, així com la millora del clavegueram del Camí Vell de la Mar, que s’ha dotat de una nova infraestructura amb la construcció de sis escomeses domiciliàries. A més, s’ha pavimentat aquest camí, des de l’avinguda Ciutadella fins a les proximitats del camí de la Donació.

La inversió realitzada supera els 343.600 euros, incloent una sèrie de millores en l’obra. Entre altres, destaquen la senyalització horitzontal, la col·locació de baranes de fusta en entradors sobre la séquia o la formigonada de la calçada en la rasa del col·lector.

El regidor d’Obres i Projectes Urbans, José Luis López, ha visitat la zona amb motiu de la recepció de les obres, al costat de la tinenta d’alcaldia del Grau, Mary Carmen Ribera, i tècnics municipals. “El projecte d’execució de l’estació de bombament del carrer Ciutadella, així com el clavegueram del Camí Vell de la Mar i la seua posterior repavimentació era una obra necessària en la zona, que contribuirà a millorar els serveis”, ha explicat López. Per part seua, Ribera ha destacat “la importància d’impulsar la millora d’infraestructures com aquesta, que repercuteixen en el benestar de la ciutadania i en la cura del territori”.