L’Ajuntament reordena el trànsit al costat del pont sobre el riu Sec a través del Pla d’Inversions de Revitalització Econòmica

L’Ajuntament de Castelló ha semaforitzat l’encreuament del carrer Botànic Cavanilles amb Jesús Martí Martín amb la finalitat d’aconseguir una major seguretat viària per a vianants i vehicles, per la creixent densitat de trànsit en aquest punt. La intervenció s’ha dut a terme a través del Pla d’Inversions de Revitalització Econòmica de Castelló (Pirecas) i com una de les mesures de millora de la seguretat viària i ordenació del trànsit de la ciutat.

“Amb la construcció del nou pont sobre el riu Sec i la connexió amb el carrer Jesús Martí Martín detectem que era necessària la instal·lació de semàfors en la zona per a regular millor el trànsit i amb això contribuir a reforçar la seguretat”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes. “Avancem així en una mobilitat més fluida i més segura tant per als vianants com per als vehicles”, ha insistit el mateix edil.

Aquest projecte, amb un pressupost d’execució de 47.000 euros, se suma als ja executats del Pla d’Inversions de Revitalització Econòmica de Castelló, que contempla 46 microobres valorades en més de 1,7 milions. Són iniciatives que diversifiquen la contractació pública i faciliten l’accés a autònoms, pimes i microempreses, contribuint així a la reactivació econòmica i social de la ciutat i a la generació de llocs de treball.

Unes altres de les obres en matèria de mobilitat que contempla el Pirecas, i que ja s’ha executat, és la millora de l’accessibilitat en una desena de parades de transport públic urbà. Unes intervencions que s’han realitzat als carrers Jacinto Benavente, Columbretes i Pablo Iglesias, Gran Via Tárrega Monteblanco, carretera Ribesalbes, avinguda Ferrandis Salvador (3), avinguda Germans Bou i Quadra Salera. La inversió supera els 37.700 euros i, en general, els treballs s’han centrat en ampliar l’espai d’accés a les parades i instal·lar paviment podotàctil per a senyalitzar l’entrada i la zona d’accés. També s’han renovat marquesines i pals d’informació.