La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benicàssim ha iniciat la tramitació de sol·licitud per a l’adhesió de les tres oficines de Tourist Info a la xarxa de Punts Violetes Turístics

Un projecte impulsat de manera conjunta amb Turisme Generalitat Valenciana i l’Institut Valencià de les Dones, amb la participació dels ajuntaments amb l’objectiu posat a reforçar el posicionament de la Comunitat Valenciana com a destinació turística segura contra la violència masclista.
Com ha explicat la regidora de Turisme, Cristina Fernández, amb l’adhesió “s’habilitarà a les tres Tourist Info de Benicàssim com a espais en els quals es podrà realitzar un assessorament bàsic per a després derivar als serveis especialitzats en la matèria, perquè es conceben com un espai on se sensibilitza al visitant, turista i resident i, a més, s’atén, informa i ajuda a persones visitants i turistes víctimes de qualsevol mena d’agressió sexista”. La seua finalitat, per tant, és la de conscienciar, previndre i gaudir les destinacions turístiques de la Comunitat des del respecte cap a les dones, lliures d’assetjament i humiliació masclista.
El servei es prestarà durant tot l’any en la Tourist Info de la Casa Abadia i, en temporada alta, en la resta de Tourist Info del terme municipal, és a dir les situades a la platja Torre Sant Vicent i a Heliòpolis.
Dins de l’adhesió s’inclou la participació en accions formatives i informatives de la material per part del personal de les Tourist Info així com la utilització del distintiu ‘Punt Violeta Turístic’.