L’alcaldessa destaca la renovació de l’històric pavelló que permetrà acollir en el futur nous esdeveniments esportius

El pavelló Ciutat de Castelló ultima els detalls per a acollir des d’aquest dijous el Campionat del Món d’Handbol Femení 2021. Serà aqueix dia quan arranquen els primers partits amb l’enfrontament de les seleccions de Croàcia-Brasil (18.00 hores) i el Japó-Paraguai (20.30 hores). L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha realitzat una visita al Ciutat de Castelló per a comprovar la posada a punt d’aquest emblemàtic pavelló.
“Estem a poques hores de donar el tret d’eixida a la celebració del Mundial d’Handbol Femení en un renovat Ciutat de Castelló”, ha indicat Marco. L’alcaldessa ha destacat “l’intens treball” realitzat en els últims mesos per a la posada a punt i actualització d’un pavelló que compta amb trenta anys de vida. “Des d’ara, aquest emblemàtic pavelló està preparat per a acollir cites esportives de primer nivell gràcies a les actuacions de millora que han dignificat aquest espai municipal i que ens permetrà optar en el futur a nous esdeveniments esportius que són oportunitats de reactivació econòmica i social”, ha recalcat.
S’han executat actuacions d’actualització i renovació de l’històric pavelló. D’elles, destaquen la reforma de revestiments i acabats del pavelló, l’adequació i millora del sistema de ventilació, el subministrament i instal·lació d’un videomarcador, i el subministrament i instal·lació d’un sistema de megafonia. En total, quatre projectes que han sigut adjudicats per 748.175 euros més IVA i per als quals s’han comptat amb una subvenció del Consell Superior d’Esports per 331.177 euros.
A aquestes actuacions se sumen unes altres de menor calat però que contribueixen a la millora del Ciutat de Castelló i les seues dotacions com, per exemple, el canvi de xarxes de porteria, augment de la il·luminació, remodelació de WC públic, nous magatzems i millores de cablejat elèctric i pintura, entre altres actuacions. Es tracta, totes elles, de xicotetes millores que es feien necessàries per a un pavelló d’aquestes característiques i que contribueixen a la dignificació d’aquest espai esportiu per a l’ús i gaudiment per part de clubs locals.
L’alcaldessa ha recalcat que “per a Castelló és un orgull ser seu per primera vegada d’un torneig com aquest, que reunirà a partir del dijous i fins al 13 de desembre en el pavelló Ciutat de Castelló a l’elit mundial de l’handbol femení”.
Castelló acull partits de la ronda preliminar i de la ‘main round’. En la ronda preliminar juguen les seleccions de Noruega, Romania, el Kazakhstan, l’Iran, Croàcia, el Japó, el Brasil i Paraguai. Les entrades poden adquirir-se a través de la web del Mundial: https://spainhandball2021.com.