L’alcaldessa elegeix a aquests dos candidats de la terna de preseleccionats després de la prova celebrada al Palau de la Festa

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha triat hui als pregoners de les festes de la Magdalena de 2023, que seran Vicente Sorlí Clemente i Nacho Marín Selma. Marco ha triat a aquests dos candidats de la terna de preseleccionats després de la prova de tots i totes les aspirants celebrada al Palau de la Festa la setmana passada. Així, Sorlí i Marín seran els encarregats de llegir els versos de Bernat Artola i de Vicent Pau Serra, en el cas del pregó infantil, en les pròximes festes fundacionals, a celebrar de l’11 al 19 de març.

Vicente Sorlí Clemente (Castelló, 1973) serà el pregoner de les festes de la Magdalena de 2023. És Enginyer Superior en Informàtica. Del seu currículum fester destaca la seua participació en les rondes de maig com a part del grup Rosa de Maig, del qual és solista i guitarra i amb el qual va ser nomenat Adelantat de l’Aljama. També forma part de la Colla Arrop i Tallaetes i va ser nomenat Barrero de l’Any de l’Associació de Barreros de la Mare de Déu del Lledó. És membre, a més, de l’Associació Moros d’Alqueria.

Nacho Marín Selma (Castelló, 2008) serà el pregoner infantil de les festes de la Magdalena de 2023. Estudia 3r d’ESO en el col·legi Ramiro Izquierdo. Del seu currículum fester, destaca que en la passada edició de la Magdalena va ser president infantil de la gaiata 17 Tir de Colom. De família amb una àmplia tradició festera, el seu avi va ser pregoner de les festes de la Magdalena de l’any 2000.