El programa torna en 2023 per a fomentar la creació de projectes empresarials en una ferma aposta per “el talent de la innovaci,ó la qualitat i la confiança”

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de l’área de la Promoció Econòmica, al costat de Cotreball Dinamic sempre han apostat per la figura de l’emprenedor en el municipi. Per aqueixa raó, han decidit impulsar una nova i millorada edició del programa d’acompanyament a emprenedors ‘Benicàssim Activa’. El programa consisteix en la selecció de sis emprenedors d’entre els inscrits en la present edició, amb la finalitat d’ajudar-los a desenvolupar els seus projectes i que aconseguisquen materialitzar les seues idees de negoci, igual que cresquen en el municipi benicenc.

“Donar suport al talent de Benicàssim és realment enriquidor, i veure com evolucionen convertint-se en teixit empresarial, econòmic i social de la ciutat és il·lusionant. Aquest programa permet mentoritzar i assessorar durant sis mesos a sis idees de negoci per a posar-los en marxa per part d’experts en la matèria, per a poder arribar a fer part del talent empresarial de Benicàssim que, aposta per la innovació, la qualitat i la confiança”, ha destacat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

Quant als beneficiaris del programa, aquests podran ser residents de Benicàssim o no ser-ho, sempre que el projecte que presenten es desenvolupe en la població de Benicàssim. Igualment, podran participar les empreses o negocis si plantegen una via de negoci innovadora o millora. Les inscripcions estan obertes per a la població i finalitzaran el 12 de març del 2023. A més, les idees de negoci o projectes es presentaran a través de la web oficial (www.benicassimactiva.com) emplenant completament el formulari habilitat.

La regidora de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, ha explicat que “el programa Benicàssim Activa potència la implantació de nous negocis a Benicàssim i, a més en la present edició volem que tots els veïns i veïnes siguen partícips i puguen xopar-se del millor esperit emprenedor a través de les activitats programades obertes per a tots”.