La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina i el vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, mantenen una reunió amb representants de la Societat Gastronòmica de Castelló L’Olla de la Plana encapçalats pel seu president, Juan Lorenzo Sanchis

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha enaltit el patrimoni culinari de la província i ha celebrat el reconeixement de L’Olla de la Plana a la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor.

La primera presidenta de la Diputació i el vicepresident i responsable de l’àrea de Turisme, Andrés Martínez, han rebut al president de la Societat Gastronòmica de Castelló L’Olla de la Plana que ha acudit a la reunió al costat de Manuel Ramos i José Iturralde. La presidenta de la institució provincial ha aprofitat l’ocasió per a agrair-los el treball que realitzen “dia a dia per a posar en valor la cuina de Castelló”. “Cada vegada en grau més alt, el potencial turístic de la província està lligat a l’àmbit de la cuina i l’alimentació, als seus excel·lents productes i, com no, al treball dels i les millors xefs que, en cadascun dels seus plats, posen en valor el gran patrimoni culinari i l’excel·lència de professionals gastronòmics que tenim a la província de Castelló”, ha ressaltat Marta Barrachina.

En este sentit, durant la reunió mantinguda en el palau provincial, la màxima representant de la Diputació de Castelló, ha mostrat el compromís del Govern Provincial de “posar en valor i divulgar el treball dels professionals de la cuina castellonenca i les excel·lències de l’envejable gastronomia de Castelló”.

I, precisament, reconéixer la trajectòria de les persones i entitats que promocionen la gastronomia castellonenca, és el que fa cada any la Societat Gastronòmica de Castelló L’Olla de la Plana amb el premi Olla d’Or que enguany rebrà Castelló Ruta de Sabor. Així ho ha anunciat la màxima representant de la institució provincial, qui s’ha mostrat molt satisfeta per este reconeixement que L’Olla de la Plana atorgarà a la marca de la Diputació de Castelló que permet conéixer de prop i assaborir l’excel·lència i qualitat dels millors productes i gastronomia de la província. “Castelló Ruta de Sabor és un compromís ferm amb la nostra gastronomia i els seus protagonistes, així com amb el potencial que té la nostra província”, ha destacat Marta Barrachina.

D’esta manera, la presidenta de la Diputació ha celebrat la distinció que rebrà Castelló Ruta de Sabor i ha assegurat que “este reconeixement és la suma de molts esforços, del treball i la dedicació de les empreses i entitats adherides a Castelló Ruta de Sabor per a fer de la gastronomia de la província una experiència única, transformant grans productes en una gran cuina que convida a vindre a Castelló i a tornar una vegada i una altra a conéixer tota la nostra terra”, ha ressaltat.