Enguany poden presentar-se també tècnics i tècniques amb grau mitjà d’FP

Ivace Internacional ha publicat les beques Ivace E+E, Exportació i Ocupació, les beques d’especialització en internacionalització dirigides a persones menors de 30 anys que hagen acabat un cicle formatiu d’FP, tant de cicle mitjà com de cicle superior.
Es tracta d’un programa de beques finançat en un 91,89% a través de la Iniciativa Juvenil del Fons Social Europeu (FSE), que permeten una formació teòrica a través d’un curs de gestió operativa de comerç exterior, així com la realització de pràctiques en empreses que es troben en qualsevol fase del procés d’internacionalització i en federacions i associacions sectorials de la Comunitat Valenciana.
La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat “l’aposta constant de l’Ivace per l’especialització de recursos humans en internacionalització, una garantia per a la seua ocupabilitat en un futur pròxim i un valor afegit per a les empreses valencianes”.
“Aquestes beques – ha afegit – són les úniques d’especialització en internacionalització dirigides a persones que han cursat Formació Professional. Enguany i com a novetat hem incorporat el grau mitjà d’FP per a arribar a un major nombre de persones”, ha explicat.
Aquestes beques permeten una especialització molt interessant i molt valorada en termes d’ocupabilitat. “Hem comprovat que més del 90% de les persones becades troben treball als pocs mesos de finalitzar aquests programes de beques”, ha indicat.
Les persones interessades trobaran tota la informació en la pàgina web de l’Ivace consultar ací
El termini de convocatòria finalitza el 27 de gener de 2019.