El diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, ha recordat que les candidatures per a participar en el ‘Move Up! Emprén amb èxit’, es podran entregar fins al pròxim divendres 26 de juny

Les sessions del programa formatiu de foment a l’emprenedoria de les comarques de Castelló que porta a terme la Diputació de Castelló en col·laboració amb el CEEI es desenvoluparà entre el 7 de setembre i el 18 de desembre de 2020. Ferrando, afirma que “aquesta cinquena edició aposta per reforçar el suport a les persones emprenedores i pimes del nostre territori, especialment aquelles que necessiten més que mai una redefinició del seu model de negoci per a poder sobreposar-se a la complexa situació actual.”

Així, ‘Move Up!’ acompanyarà a 25 projectes empresarials perquè es facen realitat a la província que, a més, aspiraran a obtenir un dels tres premis per a inversió en la mateixa empresa, amb dotacions entre els 1.000 i els 3.000 euros. La iniciativa consta de tres fases i una prèvia de selecció de projectes. Les dues primeres (Awake! i Connect!) compten amb tutorials personalitzats. En finalitzar, cal que els participants defensen el seu model de negoci. En la tercera de les fases del programa, Fly & Move Up!, les candidates accediran a una formació íntegra sobre venda, comunicació i màrqueting per a potenciar la creació d’hàbits i comportaments que ajuden a enfortir la vinculació comercial amb la clientela.

Cal subratllar també que en aquesta edició s’incorporen al programa noves empreses col·laboradores com Declarando i Mirada, a més de Blast Off Partners i Pixel.com, que se sumen al suport continuat de Secot, ESIC, Universitat Jaume I i Espaitec.