La regidora de Comerç, Silvana Rovira, ha destacat l’aposta decidida de l’Ajuntament per potenciar el Mercat Central com a centre neuràlgic de l’activitat comercial i també gastronòmica de la localitat.

L’Ajuntament d’Almassora, a través de la Regidoria de Comerç, ha organitzat unes jornades gastronòmics que busquen impulsar el Mercat Central i incentivar les compres de productes de quilòmetre zero en aquest espai. La regidora de Comerç, Silvana Rovira, ha presentat, al costat del responsable de Crea Gastronomía, Javier Navarro, tots els detalls dels tres showcookings que es realitzaran a càrrec de coneguts cuiners i d’un forner local.

La primera masterclass arribarà el 24 de febrer de la mà de José Luque, xef executiu de l’hotel cinc estreles Palace de Madrid. És un dels màxims representants de l’alta cuina espanyola, a més de ser un cuiner televisiu i ponent en congressos nacionals i internacionals.

La segona de les propostes està prevista el dissabte 23 de març a càrrec de Silvia Vives, a més hi haurà cuina infantil de rebosteria, en concret, elaboració de mones oferida per Juan Miralles, mestre forner i reboster d’Almassora. Per part seua, Vives és cap de cuina del restaurant Le Bistrot Gastronòmic amb distinció Bib Gourmand de la Guia Michelin. Ponent en diferents showcookings i premi a la millor relació qualitat-preu en el seu restaurant.

El fermall d’or el posarà, el dissabte 20 d’abril, el que és, sens dubte, el cuiner més internacional de Castelló, Miguel Barrera, xef propietari del restaurant Calç Paradís, amb una estrela Michelin i dos Sols Repsol. Barrera és present en les fires més importants del món.

Rovira ha explicat que els productes amb els quals s’elaboraran els plats seran adquirits en el Mercat Central i ha destacat l’aposta decidida de l’Ajuntament per potenciar aquest espai com a centre neuràlgic de l’activitat comercial i també gastronòmica de la localitat.