La construcció de nous vestuaris, oficines i magatzem, la substitució de l’enllumenat i la urbanització del recinte són algunes de les actuacions

El municipi d’Orpesa estrenarà en unes setmanes nova instal·lació esportiva i el farà quatre mesos i mig abans del que es preveu. L’empresa adjudicatària d’escometre les obres de remodelació del camp de futbol municipal, que van començar fa set mesos, ultima els treballs d’un projecte “molt necessari per al nostre municipi amb el qual el club local i els jugadors guanyaran en benestar i qualitat de vida, tant en els entrenaments com en els partits”.

Així ho ha explicat l’alcaldessa, Araceli de Moya, després de la seua visita a la instal·lació en la qual ha estat acompanyada pel regidor d’Esports, Jordi Llopis, i la regidora d’Urbanisme, María Jiménez. La primera edila ha avançat que “mancant algunes rematades i la col·locació de mobiliari, el nou camp de futbol reobrirà les seues portes a mitjan pròxim mes de febrer perquè el club concloga la temporada en les millors condicions”.

Cal recordar que aquesta remodelació ha consistit en la construcció de quatre nous vestuaris adequats a les necessitats actuals dels esportistes i altres dos per a ús dels àrbitres. Unes sales “que estaran totalment climatitzades”, tal com subratlla Llopis, qui assenyala que “un altre dels treballs s’ha centrat en la substitució del sistema d’enllumenat del camp, molt més eficient”. 

Així mateix, el projecte ha contemplat una sala de farmaciola, dues oficines per a entrenadors, una sala polivalent, un magatzem d’equipatges, dos magatzems generals, un quart d’eines, dos lavabos d’ús públic, la urbanització dins del recinte del camp i una nova zona d’accés i consergeria. Tot això per a “fer un millor ús i gaudi de les instal·lacions”, incideix el municipe.

Per part seua, Jiménez ha recalcat que “la remodelació, millora i adaptació a la normativa del camp de futbol municipal és un projecte demandat des de fa anys pels jugadors del club i des de l’Ajuntament hem considerat aquesta iniciativa com a necessària”. D’aquesta manera, “en poc més d’un mes els jugadors podran estrenar el nou camp i veuran millorades les seues condicions de joc, tant en els entrenaments com en els partits que disputen”.