La Cambra de Comerç de Castelló llança aquesta iniciativa que mostra el treball que realitzen dia a dia els comerciants de diferents establiments

L’Ajuntament d’Orpesa ha dut a terme una nova campanya amb l’objectiu de “dinamitzar el comerç de proximitat, així com mostrar el costat més humà i pròxim d’alguns dels establiments més emblemàtics de la localitat”, tal com ha explicat l’alcaldessa, Araceli de Moya.

Es tracta de la campanya sota el nom ‘Tots som Orpesa’, que compta amb la participació de la Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local del municipi i que té com a protagonistes a diversos comerços locals a través dels quals “posem en valor el treball que realitzen dia a dia aquestes persones que estan darrere del taulell”, ressalta de Moya.

Aquests són la Pastisseria Rey’s regentada per Bruno, que destaca per la seua història i els seus productes tradicionals com les oropesines; La Ferreteria, l’encarregat de la qual és Jesús, qui porta molts anys al capdavant del negoci i ha anat adaptant-se a les necessitats dels ciutadans per a oferir-los els seus millors productes amb un tracte pròxim i amable; i Pescateria Olga, un comerç local amb més de 50 anys d’història que ha anat passant de generació en generació.

Cal destacar que la campanya ha comptat amb un sorteig realitzat a través de xarxes socials el premi de les quals ha consistit en un xec regal per valor de 250 euros per a gastar en el comerç local. L’acte de lliurament d’aquest premi es va realitzar en el saló de plens de l’Ajuntament.