El Espai Cultural ha acollit la presentat del projecte ‘Orpesa Colours’ la pàgina web del qual està disponible des de hui per al visitant

El Espai Cultural d’Orpesa va acollir ahir l’acte de presentació del disseny definitiu de les rutes experiencials, així com de la pàgina web del projecte ‘Orpesa Colours’. Una iniciativa gràcies a la qual el visitant pot triar múltiples experiències per a conéixer i gaudir de la localitat costanera, totes elles agrupades quatre colors: roig (aventura), verda (eco), blava (mar) i groga (cultura).

L’alcaldessa i regidora d’Ocupació, Desenvolupament Local, Comerç i Emprenedoria, Araceli de Moya, ha destacat “l’enorme implicació i la gran labor participativa del nostre teixit empresarial en el desenvolupament d’aquest projecte que està basat en la creació d’un conjunt digital de rutes experiencials, una característica que ens col·loca a l’avantguarda en el panorama turístic nacional”.

Per part seua, el CEO i fundador de *Soluciona Fàcil i impulsor de ‘Orpesa Colours’, David Martínez Calduch, ha aprofitat per a posar en valor “la integració d’elements de narració auditiva en cadascuna de les rutes, així com la vinculació a nous canals de xarxes socials, com és el cas de TikTok”. Així mateix, ha apuntat que es tracta de “la primera iniciativa d’aquesta índole a Espanya que relaciona experiències i emocions en el sector del turisme”.

En la presentació també ha sigut present el consultor i organitzador d’aquesta iniciativa, Antonio Beltrán, qui ha posat l’accent en “l’atractiu gràfic del nou disseny de la web per a adaptar la ciutat als diferents perfils de visitants”. Totes aquelles persones interessades poden consultar la nova pàgina web, que està oberta des d’ahir, a través del següent enllaç: https://orpesacolours.com/rrss/.

Cal recordar que ‘Orpesa Colours’ és un projecte impulsat per la Regidoria d’Ocupació, Desenvolupament Local, Comerç i Emprenedoria, a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (*AEDL), en el qual ha participat activament l’empresariat local. I és que aquesta iniciativa pretén, a més, ajudar en la promoció dels comerços del municipi a través d’una forta aposta pel valor experiencial del viatge.