Aquesta distinció reconeix el compliment amb els màxims estàndards de qualitat per part dels establiments i serveis del municipi

L’Ajuntament d’Orpesa, en la seua ferma aposta per oferir un turisme de qualitat, ha acollit aquest divendres l’acte de lliurament dels distintius de Compromís de Qualitat Turística que han sigut atorgats per la Mesa de Qualitat del Destí, òrgan de representació públic-privat encarregat del desenvolupament del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED). 

En total, han sigut 30 les empreses i serveis del municipi guardonats amb aquesta acreditació, entre les quals es troben hotels i apartaments turístics, empreses de turisme actiu, el Club Nàutic, restaurants, bars-cafeteries, parcs d’oci, perruqueries, centres d’estètica, farmàcies, platges i oficines d’informació turística.

Totes elles han rebut les seues corresponents acreditacions de mans del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, l’alcaldessa, Araceli de Moya i la regidora de Turisme, Silvia Arnau. A l’acte també ha assistit la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Dolores Guillamón. 

La primera edila ha volgut felicitar a totes les empreses distingides per “la constància i esforç” i per “la vostra ferma aposta per la qualitat en els productes i serveis que oferiu”. “En un món tan competitiu com el que vivim, és vital crear estratègies de diferenciació, i fer-ho a través de la qualitat és la millor aposta que heu pogut triar”, ha afegit. Amb tot, de Moya ha volgut recordar que “des de l’Ajuntament treballem perquè la innovació i la qualitat estiguen molt més presents en la nostra localitat a través de projectes en els quals participeu de forma molt activa”.

Per part seua, Arnau ha subratllat que “des de la Regidoria de Turisme continuarem donant suport a  les noves empreses que desitgen obtindre aquest distintiu tan important, no sols per als seus negocis, sinó també per a la nostra localitat, i continuarem de la mà d’aquelles que ja han sigut distingides perquè continuen apostant per la qualitat”. 

Cal recordar que Orpesa es va incorporar l’any 2014 al Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED), un projecte que persegueix la millora de la qualitat de les destinacions turístiques. I fruit de l’esforç, treball i ferm compromís del sector turístic, la localitat torna a liderar un altre any més la qualitat turística a la província de Castelló.