L’alcaldessa d’Almassora, María Tormo, i la regidora de Turisme, Silvana Rovira, han donat a conéixer aquest vibrant recorregut audiovisual pels racons més bells de la localitat, en el qual es fa una parada obligada en les tradicions i idiosincràsia de la localitat.

L’Ajuntament d’Almassora ha presentat un nou vídeo turístic per a promocionar els enormes atractius amb els quals compte en l’àmbit social, cultural, històric, patrimonial i gastronòmic. Aquesta és una de les principals eines de promoció amb les quals el municipi acudirà dijous que ve 25 de gener a la Fira Internacional de Turisme, que se celebra a Madrid, per a donar a conéixer la seua oferta turística. Es tracta, sens dubte, d’un gran aparador a escala mundial amb un enorme abast.

L’alcaldessa d’Almassora, María Tormo, i la regidora de Turisme, *Silvana Rovira, han sigut les encarregades de donar a conéixer aquest vibrant recorregut audiovisual pels racons més bells de la localitat, en el qual es fa una parada obligada en les tradicions i idiosincràsia de la localitat. “Volem que la gent descobrisca Almassora, la qual cosa som, un gran municipi acollidor que dona a les seues tradicions un valor fonamental i aposta fermament pel seu entorn natural, amb el paratge de Santa Quitèria, la nostra platja i el nostre riu Millars, com a insígnies”, ha remarcat l’alcaldessa.

Per part seua, Rovira ha remarcat que, des que van accedir al govern local, han estat treballant a millorar la imatge turística d’Almassora amb la idea de poder dissenyar un pla estratègic per a fer valdre les fortaleses que la localitat té en aquesta matèria. “Anem a Fitur per a donar a conéixer els nostres atractius que són nombrosos i creiem que són molts els que encara no ens coneixen”, ha afirmat la regidora de Turisme, qui ha remarcat que el perfil de visitant que aposta per Almassora és el d’un turista de proximitat.