La corporació dóna llum verda a la modificació de crèdits per a accelerar projectes

El ple de l’Ajuntament d’Almassora, reunit aquest matí de manera presencial per primera vegada després de la crisi sanitària, ha donat llum verda per unanimitat a una modificació de crèdits que ascendeix a 438.228,83 euros. Es tracta d’una revisió del pressupost municipal per a accelerar obres i serveis necessaris per a la localitat com la millora de l’entorn del col·legi Regina Violant de cara a la seva inauguració el mes vinent de setembre.

D’aquesta manera, la modificació aprovada aquest migdia inclou crèdits extraordinaris en urbanisme (71.757,10 euros), una injecció de 90.000 euros per al pla Reactivem Almassora d’actuacions en edificis i vies públiques, la compra d’un vehicle per a Policia Local (35.000 euros) o una actuació per a millorar les connexions per als vianants a l’entorn del col·legi Regina Violant (66.757,10 euros).

Entre els suplements de crèdits, figuren també 31.056 euros per al programa Et Formem i 34.156 euros per al taller d’ocupació. Tot això té com a objectiu la consolidació dels programes impulsats amb l’objectiu d’oferir una oportunitat laboral a joves o persones amb dificultats per a incorporar-se al mercat de treball.

A més, la modificació de crèdits inclou 30.000 euros per a la senyalització d’un nou tram de carril bici entre l’avinguda de Castelló, la millora de la senyalització de la via verda del Millars (9.958,03 euros) i el parc de Manuel Pesudo i una millora de la iluminació del Museu Municipal del carrer Sant Vicent (9.632,62 euros).

D’altra banda, tots els grups han tirat endavant les proposicions conjuntes per a la cogestió de l’ingrés mínim vital, el text en suport a l’atenció primària i salut pública, la proposició en defensa del servei del repartiment de Correus a Almassora i la que aborda el servei de consultori de la platja.