Les saboroses creacions podran degustar-se fins al 14 d’abril en la Tasqueta el Mercat, la Caleta de Javixu, Cafeteria Solaris, Frankfurt 87, Casa Elena, Casa María, Bar Miami i Duo Gastrobar. • “És important potenciar iniciatives com esta que permeten incentivar l’activitat de l’hostaleria i oferir als nostres veïns una alternativa d’oci culinari més que interessant”, ha assenyalat la regidora de Comerç, Silvana Rovira

L’Ajuntament d’Almassora ha presentat la XII Ruta de la Tapa, que arrancarà dijous que ve Sant, 28 de març, i s’allargarà durant tres caps de setmana fins al 14 d’abril. La regidora de Comerç, Silvana Rovira, ha sigut l’encarregada de presentar esta nova edició en la qual participen huit bars i restaurants de la localitat, al costat de Félix Tejeda, de diví.

Després de la presentació, els establiments participants han mostrat les seues propostes gastronòmiques en el Mercat Municipal, on ha acudit també l’alcaldessa, Maria Tormo, al costat de membres de la corporació municipal.

“És important potenciar iniciatives com esta que permeten incentivar l’activitat de l’hostaleria i oferir als nostres veïns una alternativa d’oci culinari més que interessant”, ha assenyalat Rovira, qui ha animat a tots els almassorins a completar el recorregut i degustar les diferents tapes molt elaborades i originals que proposen els diferents establiments.

En concret, s’han adherit a la iniciativa: Tasqueta el Mercat, la Caleta de Javixu, Cafeteria Solaris, Frankfurt 87, Casa Elena, Casa María, Bar Miami i Duo Gastrobar.

Per part seua, Tejeda ha remarcat que una de les principals novetats d’enguany està relacionada amb les votacions del jurat popular, és a dir, de tots aquells que degusten les diferents tapes. Podran votar la millor proposta, a través de les xarxes socials de la Ruta de la Tapa, on s’inclouran fotografies de totes elles. Entre els participants se sortejaran cinc sopars.

Un jurat professional serà l’encarregat de triar les tres millors amb un premi de 300 euros per al guanyador i trofeus per al segon i tercer lloc.
També es triarà la millor Tapa Tambor. Els encarregats de l’elecció seran tres integrants de Tambors de Passió i hi haurà un premi en metàl·lic de 200 euros per al vencedor.