Es porta a terme la recepció de les obres que han tingut un cost de més de 40.000 euros

El parc infantil situat a la zona del carrer de José Moreno Torres de Nules ja llueix una nova imatge després de les actuacions de remodelació que s’han portant a terme mitjançant el Pla 135 de la Diputació Provincial de Castelló, amb el que s’ha costejat la totalitat de les obres amb un import de 43.255,10 euros.

Així doncs, aquesta setmana ha tingut lloc la recepció d’obres amb la qual ha quedat obert el parc per a que els xiquets i les xiquetes de la localitat puguen així gaudir d’aquesta zona de jocs.

No obstant això, el projecte ha estat redactat i dirigit per l’arquitecte local Manuel Miralles donat que des de l’ajuntament s’aposta per a que siguin professionals del municipi els encarregats de realitzar aquest tipus de treballs. Per tant, entre les principals accions que s’han realitzat destaca la millora de l’accessibilitat, a més també s’ha canviat el paviment per un altre de formigó que s’ha pintat de diferents colors. Per altra banda, s’han recuperat els jocs infantils espatllats al mateix temps que s’ha dotat d’un nou i de mobiliari urbà com ara bancs i papereres.

Des de la regidoria de Parcs i Jardins, el regidor Gabriel Torres, assenyala que “s’està fent un gran esforç per a millorar i mantindre els parcs infantils i les zones d’oci en les millors condicions, i un exemple és aquesta actuació. De manera que els més menuts compten ja amb un parc totalment renovat”.

Cal recordar, a més, que amb aquesta actuació es dona resposta a una reivindicació feta pel veïnat i les persones usuàries d’aquest parc.