Per al desenvolupament de l’obra no es tallarà cap vial amb la finalitat de no ocasionar cap molèstia als veïns i veïnes del municipi

Benicàssim destina 1.000 tones d’asfalt per a millores viàries desgastades per l’ús. Un total de 5.500 metres quadrats seran renovats amb la finalitat de millorar els desperfectes ocasionats per l’ús reduint el perill d’accidents pels mateixos i garantint la seguretat dels ciutadans. “Les obres consistiran principalment en la reparació i sanejament d’aquells trams viaris deteriorats per l’ús, així com posterior repintat de les marques viàries. Són unes obres que estan projectades en el mínim temps possible per a acabar abans de final d’any, i que pertorben mínimament als veïns que s’han de desplaçar, preveient senyalístiques i itineraris alternatius”, afirma l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

Les zones on es durà a terme aquesta millora del paviment són: la zona de les urbanitzacions, en Bulevard; des del mercat sequiota fins a Evian les Valls i en la Gran Avinguda. “L’adequació de vies de la ciutat suposa la millora de la seguretat i mobilitat del municipi, més enllà de les molèsties que s’ocasionen durant les obres, m’agradaria agrair als veïns la seua col·laboració perquè estes obres són necessàries no sols per l’adequació sinó per avançar en qualitat, mobilitat i la seguretat de tots”, afig Marqués.

Cal destacar que el desenvolupament d’este projecte no interromprà el trànsit en cap viària, la intervenció es durà a terme per zones, amb la finalitat de no ocasionar cap molèstia als veïns i veïnes del municipi. “La inversió en el manteniment continu de voreres ha sigut una part essencial d’este projecte”, destaca Carlos Díaz, regidor responsable de l’àrea d’urbanisme.

“La inversió en infraestructura viària té un impacte directe en la seguretat, la comoditat i l’accessibilitat de Benicàssim. Estos esforços són una clara mostra del compromís de l’Ajuntament amb el benestar de la seua comunitat i amb la creació d’un entorn urbà més modern i habitable”, ha conclòs Díaz.