La inversió se suma als 80.000 euros que s’està executant actualment en urbanitzacions per a millores d’eficiència energètica

El Butlletí Oficial de la Província de Castelló ha publicat, amb data 23 de maig, les actuacions i assignacions del Pla Provincial d’Obres i Servicis CASTELLÓ IMPULSA de la Diputació de Castelló, per a l’exercici 2024/2025 en el qual es contemplen 312.700 euros per a la millora de les instal·lacions d’enllumenat exterior a les urbanitzacions de Montornés, La Parreta i Las Palmas de Benicàssim. “És el nostre compromís que el pla estratègic d’embelliment urbà seguisca el seu curs i s’amplie amb la iniciativa Castelló Impulsa de la Diputació de Castelló amb la qual destinem més de 300.000 euros a l’ampliació i millora de l’enllumenat públic en urbanitzacions”, ha destacat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

Este projecte, d’envergadura, se centrarà en ampliar i millorar els punts de llum existents mitjançant il·luminat LED en alguns vials de les urbanitzacions de muntanya de Las Palmas, La Parreta i Montornés, d’esta manera es millora l’eficiència energètica, la sostenibilitat a través de sistemes d’il·luminació més respectuosos amb el medi ambient i la seguretat. Estes mesures se sumen a la millora de lluminàries que ja s’estan duent a terme per part del consistori en l’actualitat amb una dotació de 80.000 euros.

Cal destacar que el pla estratègic d’embelliment urbà també té en compte, a través del Pla d’Inversions 2024/2027, 350.000 euros en la renovació de l’enllumenat de la zona sud, 250.000 euros en millores dels passejos de la zona nord, a més de la millora de parcs infantils i mobiliari urbà. El consistori també contempla millores dels espais públics de voltant, com les fonts, lavabos, bancs, ombrejos i qualsevol mobiliari urbà de la localitat als quals hi ha previsió de continuar sumant més zones verdes, entenent que són espais de trobada, reunió i oci necessaris.