A l’espera d’una solució a llarg termini contra la regressió de la platja per part del Govern d’Espanya el consistori consigna 60.000 euros en el Pressupost Municipal per a la platja Heliòpolis

La maquinària, el personal, l’arena i la dotació pressupostària estan preparades per a ultimar la preparació de les platges per a Pasqua amb apilament d’arena, per a la platja de l’Heliòpolis, tot això a l’espera dels permisos pertinents per part de Costas. “Els treballs començaran quan compten amb els permisos pertinents i es desenvoluparan especialment en la zona sud del municipi que és la principalment afectada pels efectes de la regressió”, ha destacat la regidora responsable de l’àrea de Platges, Elena Llobell.

“El nostre objectiu és sumar aquestes accions a les quals ja es realitzen de manteniment i neteja de les platges al llarg de tot l’any. Amb aquest apilament d’arena millorem l’accessibilitat a la platja, la seguretat en l’accés a la platja i ampliem així la zona d’esbarjo”, ha afegit Llobell que a més ha denunciat, “seguim a l’espera d’una solució a mig-llarg termini contra la regressió de la platja que ha de plantejar el Govern d’Espanya a través de Costas. Mentrestant continuem invertint en trasllat, apilament i extensió de l’arena perquè les platges de Benicàssim arriben al pont de Pasqua de manera òptima”.

Cal recordar també que Benicàssim activarà el dijous 6 d’abril el servei de salvament i socorrisme a les platges amb motiu de la Setmana Santa per a garantir l’ús i gaudi segur del litoral benicassut. Aquest servei especial de Setmana Santa estarà en marxa fins al 16 d’abril i tornarà a posar-se en marxa de cara a l’estiu l’1 de juny. Els socorristes romandran al llarg de tota la costa, a les platges Heliòpolis, Els Terrers, Torre Sant Vicent, Almadrava i Voramar, distribuïts en set postes sanitàries i 15 torres de vigilància i en horari d’11 a 20 hores.