Benicàssim donarà la benvinguda al 2020 amb la música de l’orquestra Supermagic. L’actuació tindrà lloc en una carpa que l’ajuntament llogarà per a donar cabuda a part de les activitats de Nadal i de les festes patronals en honor a Sant Antoni que es desenvoluparan del 16 al 26 de gener

Entre aqueix ventall d’actes que se celebraran en la carpa està la festa de Nit de cap d’any que estarà amenitzada per l’orquestra Supermagic. L’esdeveniment començarà a les 00.30 hores i com ha explicat el regidor de Festes, Arturo Martí, l’aforament és limitat i el número serà similar a l’espai que es fitava en els últims anys en el poliesportiu municipal. En aquest punt, Martí, que també és l’edil responsable de l’àrea d’Esports, ha indicat que “la instal·lació d’una carpa respon a una demanda dels usuaris del poliesportiu municipal els qui els anys anteriors veien reduïda la seua activitat en aquest espai esportiu durant els mesos de desembre i gener i no podien utilitzar-ho per als seus entrenaments i competicions”.
Recordar que abans de l’inici de la festa en la carpa, el punt de trobada dels qui hagen triat Benicàssim per a acomiadar el 2019 i entrar en el nou any, serà enfront de l’Església Sant Tomàs de Villanueva on es podran prendre el dotze raïm i després de les campanades hi haurà tret de pirotècnia. Entorn a les 00.30 hores l’activitat es traslladarà a la carpa festiva la qual, com ha continuat explicant Arturo Martí, se situarà en al zona del Clot, entre el Pont de Ferro i la plaça de bous que s’instal·larà durant la setmana de festes de gener.
L’alcaldessa, Susana Marqués, ha afegit que la instal·lació d’una carpa de festa “serà temporal fins que puguem materialitzar el polifuncional que podrem utilitzar per als actes festius de gener i setembre així com un altre tipus d’esdeveniments sense haver de fer ús d’altres espais municipals”. Recordar que l’ajuntament va aprovar en el ple d’agost destinar una partida de 80.000 euros per a la redacció d’aquest espai polifuncional i la construcció del qual està prevista durant la present legislatura.