L’equip de govern de l’Ajuntament de Benicàssim ultima els comptes municipals per al pròxim exercici 2022 que ascendiran a 28 milions d’euros

Segons declara l’alcaldessa, Susana Marqués “són uns comptes elaborats des del rigor, la credibilitat, el compliment de les normatives i que continuen impulsant el desenvolupament econòmic de la ciutat”.
Com ha destacat la primera edil, “elevar la qualitat dels serveis públics, augmentar les polítiques públiques i l’atenció al ciutadà, són els eixos sobre els quals versen l’elaboració dels comptes municipals”.
Així mateix, Susana Marqués ha destacat que es tracta d’un document amb un marcat caràcter social, on les quanties econòmiques vinculades a ajudes i programes socials es declaren “partides ampliables” ja que “es podran incrementar conforme a les necessitats que es produïsquen durant l’exercici, tal com hem fet durant tota la pandèmia, situant en l’epicentre de les nostres polítiques a les persones, perquè el nostre objectiu és arribar fins on faça falta perquè ningú es quede arrere”, ha insistit l’alcaldessa.

Sobre aquest tema, ha indicat que l’equip de govern treballa paral·lelament en la liquidació del pressupost anterior per a continuar amb el caràcter inversor que ha marcat la gestió dels últims deu anys, “convençuts que davant la crisi originada per la pandèmia del Covid-19, les administracions han de ser impulsors i dinamitzadors de l’economia i de la creació de riquesa, per a contribuir així al manteniment i la creació d’ocupació” ha declarat el regidor d’Hisenda, Arturo Martí. D’aquesta manera, ha recordat que l’Ajuntament va posar en marxa després de l’inici de la pandèmia un pla d’acció per a impulsar la recuperació econòmica i social, el Pla Reactiva Benicàssim que ha mobilitzat, fins al moment 9 milions d’euros, mitjançant ajudes a famílies, autònoms i Pimes, així com en l’impuls d’altres iniciatives municipals.
Els comptes municipals, a més, han estat oberts a la participació ciutadana ja que, a través dels Pressupostos Participatius 2022, els veïns i veïnes de Benicàssim han presentat 130 iniciatives encaminades a la millora del municipi. Totes elles estan en fase de valoració tècnica en funció de la seua viabilitat, competència i interés general de la ciutadania.
“Volem que els nostres veïns siguen els vertaders protagonistes del creixement i transformació de la ciutat on viuen i estem a l’espera que la resta de grups polítics aporten les seues propostes, perquè a través del diàleg i el consens, puguem millorar la vida de la ciutadania anteposant les necessitats reals dels veïns, a les sigles polítiques i així avançar pel bé de Benicàssim”, conclou l’alcaldessa Susana Marqués.