L’Ajuntament de Benicàssim continua amb el seu suport al teixit associatiu i social del municipi i per això, l’alcaldessa, Susana Marqués, ha signat recentment una sèrie de convenis anuals amb entitats que desenvolupen la seua activitat en el municipi

D’una banda, l’ajuntament ha renovat els convenis anuals amb l’organització no governamental solidària San Vicente de Paúl i amb Cáritas per els quals el consistori atorga una ajuda nominativa de caràcter social per import de 10.000 euros cadascun dels convenis perquè totes dues associacions puguen continuar desenvolupant la seua activitat d’ajuda als més necessitats.
Dins de les línies de suport econòmic al teixit associatiu i social també es troba el conveni amb Apercadi. En aquest cas, l’ajuda que aporta l’ajuntament, a través de l’àrea de Serveis Socials, i que ascendeix a 7.000 euros, té com a objectiu col·laborar amb l’associació dins d’un programa d’ajuda a totes les persones amb capacitats diferents durant aquest any en el projecte d’activitats lúdic educatives i formació d’alumnes de l’hort terapèutic.
Finalment, l’alcaldessa ha signat recentment el conveni anual amb la Fundació Desert de les Palmes, dins del compromís municipal de recolzar les activitats i manteniment de l’entorn del monestir. L’aportació econòmica del consistori és de 31.000 euros. La fundació té com a objectius la promoció, desenvolupament, protecció i foment d’estudis i investigacions sobre l’esperit carmelitano, així com la conservació i regeneració mediambiental de l’entorn del monestir. A més, els diners de la subvenció municipal es destina també a intervindre en la conservació i restauració dels edificis del monestir, així com la promoció de serveis i activitats socials.