Les platges de Benicàssim comptaran a més amb set quiosquets que ja s’estan muntant de cara a Setmana Santa repartits pels set quilòmetres de litoral a les platges de la Almadrava, Torrassa, El Terrers i Heliòpolis

La temporada estival a Benicàssim comptarà amb un al·licient més gràcies a la instal·lació d’un parc aquàtic en la zona sud del municipi. Hui ha eixit a licitació la instal·lació d’un parc aquàtic en la zona marítims terrestre de l’Heliòpolis que vindrà a sumar-se als diferents serveis i ofertes d’oci amb els quals Benicàssim compta a l’estiu prop de la platja. “Continuem treballant per dinamitzar i diversificar l’oferta d’oci, sol i platja de Benicàssim. Volem una oferta turística per a la ciutat cada vegada més atractiva i competitiva dins d’uns paràmetres de sostenibilitat i respecte al medi ambient que ens facen també avançar com a societat dins d’un marc que ens permeta projectar la ciutat turística de les pròximes generacions”, ha desatacat la regidor responsable de l’àrea de Platges, Elena Llobell.

Aquesta iniciativa se suma als serveis que ja es duen a terme en els més de 7 quilòmetres de litoral amb els quals compta la localitat costanera. Quiosquets, quioscos de premsa i gelats, posats d’ombrel·les i hamaques, massatges, paddlesurf, windsuref, piragües completen les activitats i serveis que Benicàssim ofereix a veïns i visitants. Per a participar en els plecs es tindrà en compte un pla d’actuació davant emergències, així com els certificats ambientals i de qualitat reconeguts.

A més, la temporada turística comença en breu amb la Setmana Santa i Benicàssim es prepara per a rebre a totes aquelles persones que vulguen gaudir, “d’alguna cosa més que sol i platja. Per a això una agenda completa entre naturalesa, cultura i patrimoni fa que Benicàssim tinga un encant especial, la seua gastronomia i també els seus quiosquets a la platja suposen un al·licient més per a gaudir d’uns dies de merescut descans”, ha destacat la regidora responsable de l’àrea de Turisme, Elena Llobell.

Costas ja ha traslladat el permís d’instal·lació i els empresaris que regenten els establiments estan aquests dies ultimant la seua obertura els que no estan ja oberts. Una vegada es done la seua obertura romandran oberts fins al cap d’estiu. Les platges comptaran a més amb llocs d’esports nàutics, massatges, gelats, quioscos, i lloguer d’hamaques i ombrel·les. A més, la maquinària, el personal, l’arena i la dotació pressupostària estan preparades per a ultimar la preparació de les platges per a Pasqua amb apilament d’arena, per a la platja de l’Heliòpolis, tot això a l’espera dels permisos pertinents per part de Costas.

El servei de salvament i socorrisme amb motiu de la Setmana Santa s’activarà el dijous 6 d’abril per a garantir l’ús i gaudi segur del litoral benicassut. Aquest servei especial de Setmana Santa estarà en marxa fins al 16 d’abril i tornarà a posar-se en marxa de cara a l’estiu l’1 de juny. Els socorristes romandran al llarg de tota la costa, a les platges Heliòpolis, Els Terrers, Torre Sant Vicent, Almadrava i Voramar, distribuïts en set postes sanitàries i 15 torres de vigilància i en horari d’11 a 20 hores.