45 idees emprenedores s’han presentat per a participar en el projecte d’impuls al talent local

La VI Edició de Benicàssim Activa, el destacat esdeveniment d’innovació i emprenedoria organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Benicàssim, juntament amb Cotreball Dinamic Benicàssim, ha tancat el termini d’inscripcions amb un impressionant número de més de 45 idees presentades, marcant una fita en la seua història. Enguany, la qualitat i la innovació han sigut les protagonistes, reflectint l’alt nivell de creativitat i l’esperit emprenedor dels participants de la província de Castelló.

La iniciativa de Benicàssim Activa, que s’ha consolidat com una plataforma clau per a l’impuls de projectes emprenedors a la regió, ha rebut projectes que abasten una àmplia gamma de sectors, tots amb el potencial de contribuir significativament al desenvolupament econòmic local i regional.

El jurat, compost per representants de diferents organismes especialitzats en el suport als emprenedors de la província de Castelló, així com per professionals de reconegut prestigi en l’àmbit de l’emprenedoria, ja ha començat el seu procés de deliberació que finalitzarà la setmana vinent. La tasca no serà fàcil, donada l’alta qualitat de les propostes rebudes.

En esta edició, el focus està posat a seleccionar els 6 projectes més innovadors i amb major potencial d’impacte. Estos tindran l’oportunitat de ser part de l’edició 2024 de Benicàssim Activa, on rebran suport, visibilitat i accés a una xarxa inavaluable de contactes que podran catapultar les seues iniciatives al següent nivell.

L’objectiu principal de Benicàssim Activa és promoure la cultura emprenedora en el municipi de Benicàssim, fomentant idees que puguen ser implementades efectivament en el nostre territori. Esta visió se centra en identificar i donar suport a projectes que no sols siguen innovadors, sinó que també tinguen la capacitat d’integrar-se i enriquir la comunitat local. Per això, esta etapa d’anàlisi i selecció de projectes revist una gran importància i requerix de la màxima atenció, per a assegurar que les iniciatives seleccionades reflectisquen i potencien els valors i necessitats de Benicàssim.

Els resultats de la deliberació s’anunciaran pròximament, publicant el nom dels 6 projectes seleccionats. L’expectativa és alta, tant per als participants com per a la comunitat emprenedora, que espera amb interés descobrir les innovacions que marcaran el futur empresarial de la regió.