Marco destaca el projecte que dignificarà l’atenció sanitària en la zona amb la reforma i ampliació del local existent al costat del col·legi

L’Ajuntament de Castelló avança la tramitació perquè el nou centre mèdic auxiliar del grup Benadressa siga una realitat com més prompte millor. Així, s’han licitat les obres per a la reforma del local que l’acollirà, que serà ampliat i condicionat com a ambulatori. A més, s’aprofitarà la intervenció per a reservar en el mateix edifici un espai per a l’ús de l’associació de veïns i veïnes. És una obra valorada en 131.600 euros, amb un termini d’execució de tres mesos, que permetrà dignificar les instal·lacions i fer-les més accessibles, al mateix temps que atendrà una demanda veïnal.

“Benadressa comptarà amb un nou centre mèdic auxiliar que donarà resposta a una demanda dels veïns i veïnes de la zona. Unes instal·lacions noves, que milloraran l’atenció a la ciutadania, i que hem projectat des de l’Ajuntament de Castelló”, ha explicat l’alcaldessa, Amparo Marco. “Estem avançant ja amb la licitació de les obres perquè el nou ambulatori de Benadressa siga una realitat com més prompte millor”, ha destacat Marco.

Per part seua, el regidor d’Urbanisme, José Luis López, ha detallat que el local que es reformarà, que ocuparà després de l’ampliació prevista uns 147 metres quadrats, aproximadament, està situat al costat del col·legi públic Benadressa, en la carretera Ribesalbes, número 49, en una zona més pròxima al nucli de vivendes del que estava l’antic local que ha acollit fins fa mesos el centre auxiliar mèdic del grup. “Amb aquesta obra dignificarem l’atenció sanitària, el veïnat tindrà més a prop el centre de salut i aquest serà més accessible”, ha assegurat. “A més, es reservarà un espai per als veïns i veïnes del grup, que era una de les seues demandes”, ha apuntat.

Quan al projecte que està en licitació, l’ampliació del local existent en l’actualitat és d’uns 50 metres quadrats, per la qual cosa l’edifici final ocuparà una superfície d’uns 147 metres quadrats aproximadament. L’obra es finançarà amb fons municipals i a través d’una subvenció del Reactivem Castelló-Obres de la Diputació Provincial.