En un esforç per aconseguir un turisme de qualitat que compte amb reconeixements internacionals, el Patronat de Turisme ha rebut una ajuda de 111.400 euros per a posar en marxa un itinerari sostenible que forme part de la Ruta Europea de la Ceràmica

Es tracta d’una ajuda atorgada per la Unió Europea a través de l’associació Unione della Romagna Faentina i que té el principal objectiu de promoure el turisme cultural a través de la creació d’itineraris ecològics dins de les Rutes culturals europees.

Amb aquesta ajuda, l’Ajuntament de Castelló també contribuirà a l’estudi de l’estat de l’art de la ciutat amb la investigació mitjançant el mapatge de les iniciatives d’economia circular a nivell nacional. A més, representants del patronat de Turisme assistiran a un grup de treball transnacional per a l’anàlisi transversal de l’economia circular i patrons sostenibles del sector turístic.

Arantxa Miralles, regidor de Turisme, ha explicat que “és una grandíssima notícia que entitats internacionals confien en nosaltres per a construir un turisme de qualitat a Castelló. Des que entrem en el govern hem treballat incasablemente amb l’objectiu de convertir la nostra ciutat en un referent turístic a nivell internacional i aquesta ajuda és un suport significatiu als nostres esforços”.

“Volem promoure la Ruta Europea de la Ceràmica a través d’itineraris sostenibles, no sols per a atraure a visitants, sinó també per a preservar el nostre patrimoni cultural i fomentar un turisme sostenible. Obtindre certificats de qualitat a tots els nivells és fonamental per a recolzar el nostre compromís amb un turisme d’excel·lència”, ha conclòs Miralles.

​​​​​​​