Menador espai cultural acull el dimecres 6 de juny, d’11 a 14 hores, la jornada Castelló davant el canvi climàtic, organitzada per la Universitat Jaume I i l’empresa de gestió ambiental Fobesa amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient

La jornada Castelló davant el canvi climàtic -organitzada amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient- s’iniciarà a les 11 hores a Menador amb la presentació del Seminari Interdisciplinari d’Investigació en Canvi Climàtic de la Universitat Jaume I, a càrrec de Jesús Lancis, vicerector d’Investigació i Doctorat i Juan Pablo Mateo, director general de l’empresa de gestió ambiental Fobesa, del grupo Gimeno.

A continuació, Edward S. Rubin, professor d’Enginyeria i Política Pública i d’Enginyeria Mecànica a la Universitat Carnegie Mellon (Pittsburg) -també responsable de la Càtedra d’Enginyeria Mediambiental i Ciència- impartirà la conferència «Climate Change Challenges and the Role of University Research and Education».

A les 13 hores, es realitzarà la presentació de les conclusions del I INFORME CASTELLÓ DAVANT EL CANVI CLIMÀTIC. Potencialitats de recerca científica de la Universitat Jaume I. Hi intervindran el vicerector d’Investigació i Doctorat, Jesús Lancis, i els investigadors María José Rua, Vicent Arbona i Arianna Renau

Per a finalitzar la jornada, a les 13.30 hores tindrà lloc la clausura a càrrec de Fran Quesada, secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.