L’emissora universitària retransmetrà en directe des d’ambdós events els dies 11 i 12 de maig respectivament

 

La freqüència de ràdio de la Universitat Jaume I de Castelló es trasllada aquest cap de setmana fora de l’estudi per oferir una alternativa als seus oients. El divendres 11 de maig de 2018 VOX UJI Ràdio realitzarà un programa en directe durant la celebració de la Nit de l’Art de Castelló i al matí següent, dissabte 12 d’abril de 2018, canviaran l’estudi de la universitat per l’ambient familiar del Formigues Festival a Benicàssim.

La Nit de l’Art de Castelló, que va comptar l’any passat per primera vegada amb la participació de l’emissora universitària, torna a comptar enguany amb l’emissió especial d’un programa radiofònic de 18 a 21 hores des de la Plaça Hort dels Corders. En aquest espai, s’entrevistarà als participants i organitzadors des dels distints punts on es realitzen les activitats de la XII edició de la Nit de l’Art, que enguany compta amb 53 exposicions, 11 performances i 12 tallers, entre d’altres activitats que es portaran a terme pels carrers de la capital de la Plana des de les set de la vesprada fins la una de la matinada.

Tan sols un dia després, l’estudi de ràdio VOX UJI Ràdio tornarà a Benicàssim per quart any consecutiu amb el seu programa especial Ràdioformigues en el marc de la seua col·laboració amb el Formigues Festival. El festival que es celebra al recinte Villacamp de Benicàssim els dies 12 i 13 de maig de 2018, comptarà el dissabte amb diversos tallers radiofònics per als més menuts organitzats per la ràdio de l’UJI. A més, s’emetrà un programa en directe en el que, més enllà d’entrevistes als participants, també tindrà cabuda la participació dels més menuts, protagonistes d’aquest festival familiar.

Estudiants de les titulacions de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques de la Jaume I, vinculats amb VOX UJI Ràdio col·laboren en l’organització i la realització dels programes especials dels que podran gaudir els oients de l’emissora aquest cap de setmana a través de la web www.radio.uji.es