Els locals participants han servit prop de 23.000 tapes en cinc caps de setmana

La Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora ha tancat la seua vuitena edició després de servir 22.8000 tapes, una xifra que demostra “la capacitat de l’esdeveniment per a atraure públic i dinamitzar l’activitat social en el muncipio”, com ha reconegut l’edil de Comerç, Roger Beltrán. Un any més, el recompte de vots a les millors receptes emesos pels comensals durant els cinc caps de setmana ha deixat dos clars guanyadors.
D’una banda, l’homenatge de les propostes de l’Asador Casa Charo al cinema de Tarantino li han valgut el premi a la millor tapa de la ruta per la seua Kill Solomill, el primer premi de la Tapa Tambor per Pulpo Fiction i un segon en la categoria Tapa Tallers Queral per Abierto hasta el Amanecner. En aquesta mateixa categoria, el primer lloc ha sigut para Casa Xavi per la seua tapa Murgonà, mentre que el local s’ha portat el tercer premi a la millor tapa del tota la ruta per Scoobydoo Pa-pa.
Així mateix, la cafeteria La Solera s’ha alçat amb el segon premi a la millor ruta de la tapa per Fantasía i el Gratinado del restaurant Casa María li ha valgut un tercer premi en la Tapa Tallers Queral. Tots ells arreplegaran els aquest dissabte 19 de maig els trofeus que acrediten la seua posició en aquesta vuitena edició.
Cal destacar que, d’entre tot el públic que ha participat en aquesta votació, l’Ajuntament d’Almassora, els organitzadors i els patrocinadors han sortejat nombrosos regals dels quals també faran lliurament els guanyadors aquest dissabte. Osmy Cabrera i Alejandro Alcoba s’enportaran dos sopars a Casa Charo, el local guanyador de la ruta, patrocinats per la Regidoria de Comerç i Tambors de Passió. Manuel Martínez gaudirà d’un altre sopar a casa Xavi per cortesia de Tallers Queral.
Per la seua banda, M.ª Dolores Cátedra degustarà una àgape patrocinada per Aproca en un dels seus locals associats i Jesús Robles assaborirà els productes de Divino Vins en un altre sopar per a dues persones oferit pel local organitzador de la Ruta de la Tapa. A més, podran tornar a tastar a casa els brous d’aquesta ruta Rubén Salvador (guanyador d’un lot de vins de Cellers Flors), M.ª Carmen Claramonte (guanyadors d’un lot de Cellers Martínez Talla) i Silvia Safont (guanyadora d’un lot de vi de Comenge).