El cartell de Santa Quitèria aposta per grups locals i orquestres per a maig

La regidora de Festes d’Almassora, Isladis Falcó, ha presentat aquest matí el cartell musical de Santa Quitèria, que confiarà en el grup Dvicio l’actuació central del primer dissabte. La plaça Pere Cornell acollirà el concert, gratuït com la totalitat de la programació, a mitjanit, mentre que aquest escenari és també el triat per al tribut a Joaquín Sabina el dimarts 21, vespra de Santa Quitèria.

L’edil ha desgranat les 16 propostes musicals preparades per la Junta Local de Festes per a atendre gustos tan diversos com els de les persones assistents al Dia dels Majors, que en aquesta ocasió gaudiran el dilluns 20 de Juan Bau, Eva María i Larry, o l’obertura del Recinte Fester en la nit de l’Esclat de Festa, que cedirà a la música dels dj locals Danny Mads, Cristian Bovea i Joel Balada.

El cartell musical arrancarà el divendres 10 amb l’orquestra Top Zero per a amenitzar la presentació de la reina, Nuria Alcalde Vedrí. Un dia després, Decajón actuarà en Pere Cornell (20 hores), mentre que el Recinte Fester sucumbirà a la música en valencià de Pleasant Dreams i Xavi Sarrià.

El gruix de les actuacions arrancarà el divendres 17 amb l’Esclat de Festa, que donarà pas el dissabte 18 al concert de Dvicio (Pere Cornell) i l’orquestra Centauro (Recinte Fester). El cap de setmana conclourà amb el Duo Harmonia durant la celebració del Dia de les Paelles, que s’avançara una setmana per les eleccions, sota la carpa del camí Benafelí.

La següent setmana arrancarà amb l’avançament del Dia dels Majors al dilluns per a evitar que coincidisca amb l’ofrena a Santa Quitèria un dia després. El dimarts 21 arribarà el tribut a Joaquín Sabina (Pere Cornell, 23.30h) i la nit de reggaeton en la carpa a partir de les 1.30 hores. Amb el cessament de l’activitat musical de matinada, Almassora donarà pas a una jornada de recolliment en honor a la patrona.

Els concerts continuaran amb El Chamuyo i dj’s Crossfyah Sound en el Recinte Fester el dijous 23, mentre que l’Orquestra Diamant amenitzarà el pa i porta del divendres 24 en la plaça d’Espanya. Els qui vulguen continuar la festa fins a la matinada tindran una cita amb American Party dj’s en la carpa.

Finalment, Almassora acomiadarà les seues festes amb el concert del grup alemany Boney M. en Pere Cornell (20 h) i l’orquestra Pirata en el Recinte Fester, on el dj local Iserte tancarà la nit. La coincidència de les festes patronals amb les eleccions del 26 de maig obliguen, per llei, a avançar una jornada la fi dels festejos, com en altres ocasions.